8 d’abr. 2008

temps de revoltes a casa nostra


han passat per la Garrotxa dilluns 31 de març venint de Ripoll, fins dimecres que han marxat cap a Banyoles, Figueres, Girona... amb bicicletes i un cotxe elèctric. No els hi perdeu la pista, saben molt bé de què parlen, parlen molt bé, però el millor és com son i el que mouen.

qui són?

Temps de re-voltes és un col·lectiu nòmada de durada limitada, sorgit a la tardor del 2007 a partir d'un grup de persones provinents de l'Infoespai i d'altres col·lectius dels moviments socials. A partir del febrer del 2008 tenim l'objectiu de tirar endavant una marxa en bici arreu del territori català per promoure el decreixement i organitzar una trobada de moviments socials a principis de juliol per contribuir a crear una xarxa de contrapoder.

Un cop complerts aquests dos projectes concrets, el col·lectiu es dissoldrà desitjant que hagin sorgit noves dinàmiques i perspectives de futur en l'autoorganització dels moviments socials per enfilar el camí del decreixement.

Us apunteu a la marxa?
Per adhesions al manifest i suport: aquí.:

i també per veure la pàgina web

Per contactar amb nosaltres:
Tf: 932170623
correu -e: re-voltes a tempsdere-voltes.cat

1 comentari:

carles.anegx ha dit...

Ja he rebut la llista dels participants al taller de decreixement local que es va fer a l'impc d'olot. Si hi estàs interessat te la puc enviar per anar fent xarxa.