14 d’ag. 2008

Residus urbans

ara es troba en període d'exposició pública el programa de residus municipals de la comarca de la Garrotxa fins el 2012.
A més de donar a conèixer el projecte en període de vacances,
cosa que quan ho feien els de dretes resultava ser moralment indigne i
democràticament inadmissible i ara ho fan els d'esquerres i segueix mereixent els mateixos
qualificatius, però, a més a més, amb l'afegit de la decepció i el desengany sobre la honestedat dels polítics tan si son vermells, grocs o blaus.
(tinc entès que en Quel, regidor de Sta. Pau que molts ja coneixeu, va ser l'únic que es va queixar...!)

el cas és que disposar del document en format cd, pagant és clar, tot i que hauria estat indicat i molt més senzill penjar-lo a la pàgina del consell comarcal, va ser possible després de dos compareixences a la seu del consell comarcal, una a la seu del sigma i un nombre de trucades indeterminat i superant l'aparent desconeixença de l'exposició pública de part de diverses persones que em varen atendre.

a més el decret aparegut al butlletí oficial de la província especifica que l'acord es considera ferm si no es presenten al.legacions (recordo que el termini obligatori d'exposició és al mes d'agost!!!).

una primera ullada dona a entendre que val la pena estudiar una mica a fons el programa, hi ha una manca d'ambició en favor del reciclatge que ens ha de preocupar i moltes dades incomplertes que analitzarem amb en josep, que ha estudiat empresarials.

us mantindrem informats i si us voleu afegir al grup sereu molt benvinguts i tots us ho agrairem! (estaria molt bé comptar amb algú que hagi fet o estudii ciències ambientals, per exemple...).