24 d’oct. 2014

El problema de la Serra a Sant Esteve




 Aquesta informació hem rebut i l'heu de saber:

Els Agents rurals han fet informe i segurament dijous l'enviaran a Girona. Aquesta vegada tot ben arxivat i informatitzat. A Girona, l'inspector/a posarà sancions i possiblement manarà restaurar la rompuda, però tot això no servirà per res. Com a molt per que en Serra pagui alguna ridícula multa. Ens han dit que no hi poden fer més amb les seves competències. Ens van dir, però, que van quedar sorpresos amb l'ajuntament de la vall d'en bas, que primer els van dir que en Serra tenia permisos i després van rectificar dient que no.

De l'Ajuntament no tenim resposta oficial, però de paraula de la secretària sabem que li estan legalitzant les obres. En principi li van aturar i li van fer retirar els cotxes que tenia a la Serra, però li estan legalitzant tot per poder fer el circuit. I crec que passaran olímpicament de les signatures. I dels cotxes. I de la instància. Ens van dir que ells estaven tranquils, que ells no havien fet res malament.

Els de Seprona ens van dir que havien enviat informe a l'Agència de Residus de Catalunya. Pot ser que allà es quedi i no en tinguem més notícies.

Nosaltres intentarem seguir la pista de tot plegat i mirar de parlar amb més gent. Mentrestant, hem fet una web per poder-ne fer difusió. També un twitter i una petició de change.org. Per favor, feu-ne difusió a entitats i veïns de la vall. Crec que també és bo fer-ne difusió a Olot i Garrotxa en general. Als d'Olot els queda molt a prop. Molta gent coneix aquest home pel que es veu.

Web: http://laserravalldenbas.wordpress.com
Twitter: @Salvem_la_Serra
Change.org: https://www.change.org/p/miquel-calm-puig-denegueu-qualsevol-sol-licitud-encaminada-a-instal-lar-o-legalitzar-un-circuit-de-motos-a-la-finca-de-la-serra

 podeu signar aquest enllaç

i fer-ne difusió.