17 d’oct. 2014

ISHTAR espai de creació


Hola!! Som una associació artística, social i cultural sense ànim de lucre a Olot anomenada


 on programem diferents tallers, activitats i esdeveniments. Hem decidit ampliar els nostres contactes i fer una difusió més extensa de la nostra associació i les nostres activitats.
Us adjuntem la nota de premsa per si voleu publicar-la, també en format pdf.
Estaríem molt agraïts de que ens ajudéssiu!
Per a qualsevol altra cosa restem a la vostra disposició, moltes gràcies!

--
Comença un nou curs i es hora d'explicar a tothom el que s'esta coent aquí. L'espai Ishtar es una associació artística autogestionada on es programen una sèrie d'activitats i tallers, trobades i esdeveniments; un espai d'unió de diferents socis on es creen sinergies i es comparteixen coneixements. Ishtar es un acrònim: Iniciativa Sensible a l'Hàbil Treball Artístic i Revolucionari. Per tant, es un espai de creació artística, una associació que porta dos anys i mig funcionant, que ha anat creixent i té la seva seu a Olot, davant del camp de fútbol.
Tenim una pàgina web on podreu trobar tota la informació disponible i necessària per saber-ne més, quan i on es programen els tallers i les activitats: tallers de dansa, com capoeira, lindy-hop (swing) o salsa, tallers de guitarra, escultura o dibuix, tallers de cants harmònics o de l'ànima, francès, anglès i molt més. Et convidem a visitar la nostra web i el nostre calendari i a passar-te pel local a coneixer l'espai, i si vols, fer-te soci!
També hi ha la seu de l'Ecoxarxa, una col·lectiu dins de la CIC, la Cooperativa Integral Catalana, un lloc per a construir una alternativa real econòmica de producció i abastiment d'aliments i productes locals, ecològics i naturals.
Anima't i descobreix una manera diferent d'entendre la creació artística i la convivència multidisciplinar.
CAB