31 de jul. 2013

MENORCA EN PERILL!

Bones a tothom,


vos escric per comentar-vos un tema que està passant a MENORCA i us demanaria que ens donéssiu suport amb sa vostra firma.


Des del Consell Insular s'han parovat unes intervencions a sa carretera general que causarien una gran transformació paisatgística i sobre sa única via principal que tenim a Menorca. Sa inclusió de grans rotondes a nivell inferior a sa carretera, per poder fer canvis de sentit, implica construir unes infraestructures que entenem totalment desmesurades per les necessitats reals que hi ha.

Sa carretera fa 38 km de punta a punta i volen fer grans rotondes a nivell inferior cada 3-4 km. Una brutalitat.
Es paisatge de Menorca és un atractiu de gran importància de s'illa i el volem conservar. A més a més hem de tenir en compte que Menorca està declarada Reserva de la Biosfera.

Ses polítiques impulsades per s'actual Govern Balear i els Consells insulars de Menorca, Mallorca i Eivissa s'orienten a sa desprotecció dels territoris insulars que tans anys i esforços van costar de conservar. 

S'ho estan carregant tot sense miraments ni sentit comú i si segueixen així, d'aquí pocs anys mos quedam sense aigo, sense terra, i sense illa.

Perfavor firma!!!!


Si voleu estar més informats sobre el tema cliqueu l'enllaç.