24 de juny 2015

Curs d’Entrenament d’Activistes de la Terra (Earth Activist Training – EAT) a Catalunya amb Starhawk

al MAS FRANCH  de Sant Feliu de Pallerols 

dels dies 16 al 30 d'agost de 2015.

 

EARTH ACTIVIST TRAINING - EAT

Curs d’Entrenament d’Activistes de la Terra (Earth Activist Training – EAT) a Catalunya amb Starhawk

Permacultura, espiritualitat basada en la terra, organització i activisme ... Això és el curs d’Earth Activist Training – EAT, que des de fa temps imparteix Starhawk, juntament amb altres persones. Starhawk vindrà a Catalunya (Mas Franch, Veïnat de St Miquel de Pineda 8, 17174 Sant Feliu de Pallerols, La Garrotxa, Girona) per compartir-nos la seva saviesa i la seva experiència, juntament amb Alfred Decker en un curs intensiu del 16 al 30 d’agost de 2015.

Aquest Earth Activist Training – EAT pot empènyer la teva vida per un nou camí o ensenyar-te com salvar el món. Hi ha solucions verdes brotant arreu al voltant nostr@, però la Permacultura ens ensenya com teixir-les totes plegades en sistemes que poden satisfer totes les nostres necessitats humanes i, a la vegada, regenerar el món natural. L’Earth Activist Training – EAT és un sistema pràctic de guariment de la terra amb una base màgica ritual i de consciència de la natura, que t’ensenyarà a integrar la ment i el cor, amb un munt d’experiències pràctiques i un munt de temps per riure.

Els nostres cursos intensius de dues setmanes tenen el Certificat de Disseny en Permacultura (Permaculture Design Certificate - PDC) que ofereix el currículum bàsic de Permacultura de 72 hores, reconegut internacionalment. A més, se li afegeix un enfocament addicional en la Permacultura social, eines d'organització i espiritualitat.

Amb l’Earth Activist Training – EAT descobriràs una rica varietat de solucions, eines i estratègies per redissenyar el nostre món.

Submergeix-te en aquesta riquesa durant 2 setmanes a través de la formació teòrica en aula, aprenentatges pràctics, experiències interiors, i temps per viure en comunitat.

Començarem amb la Permacultura com a base. La "Permacultura" és el disseny regeneratiu: un conjunt d'ètica, principis i pràctiques que creen relacions beneficioses i sistemes íntegres, complets. La Permacultura satisfà les necessitats humanes de manera sostenible i ajuda a regenerar els sistemes naturals danyats. La Permacultura treballa amb la Natura, o més aviat, ens ensenya a "treballar com la Natura treballa."

Estendrem els principis i les idees de la Permacultura en l'organització política progressista, i explorarem estratègies per al canvi. Teixirem els fils de l'espiritualitat basada en la Terra, inclusiva i no dogmàtica, per connectar els nostres cors i les nostres ànimes al treball. Finalment, afegirem consciència de la Natura com puntal de referència.

De la “Declaració d’Objectius fonamentals” de l’Earth Activist Training – EAT (EAT’s Mission Statement):
- “Ensenyar solucions visionaries i pràctiques i sostenibilitat personal als/les activistes del canvi social, i ensenyar habilitats pràctiques, d’organització i d’activisme als visionaris/es”.
- “Per pol·linitzar els moviments polítics, ecologistes i espirituals que busquen la pau, la justícia i la resiliència”.

Per més detalls de l’EAT, visiteu: Earth Activist Training
Per conèixer Starhawk, visiteu: Starhawk
Per saber més de Mas Franch, es pot visitar: Mas Franch
Anunci de l'EAT a Catalunya (en anglès)

 segueix aquesta info a l'enllaç:
http://www.verds-alternativaverda.org/sec.asp?id_link=220&id_up=105