21 de set. 2013

convocatòries pel dia 5 i 6 d'octubre

ASSEMBLEA TRIMESTRAL I TREBALL COL.LECTIU A LA CASA

Bones gent,


A través d'aquest comunicat faig la convocatoria de l'assamblea trimestral de l'ANEGx que té data pel 5 d'octubre a les 10 del mati.

L'ordre del dia que proposem:

-Seguiment d'aus aquàtiques, noves sortides per la tardor.(conveni amb el Sigma...)

-Comunicació amb els socis, començar a pensar en algun resum-butlletí d'activitats anual per enviar-lo el desembre?  tractar la comunicació virtual per missatges de mail en un grup de Google per tots els que ja tenim l'adreça electrònica.

- Aprofitar el nou ordinador i actualitzar aquest mateix bloc que  té gairebé deu mil lectures i més de vint seguidors apuntats, alguns dels quals ni coneixem      

-Tipologia de un catàleg pels llibres i revistes de l’associació.(lo millor seria fer el catàleg quan es posin els libres a les estanteries que encara estan en procés de reparació)



-              -Feina de secretaria: nova llista de socis amb les baixes i noves altes i conclusions de la tasca de secretaria.
·         Feines del nou ordinador: blog del ANEGx, grup de Google i catàleg de llibres.
·        - Entrevista amb representació de l'ajuntament i resultats, hi ha nombrosos temes que es van tractar en aquest punt, principalment relatius a la casa i al jardí, possibilitats de col·laboració amb formació amb el Soil i els plans d'ocupació...
·         Les lluites concretes en temes ambientals vigents: la recollida selectiva porta a porta ( reunió amb el Consell, declaracions a OTV...), la campanya contra el fracking,...
·        - Telèfon de l’associació: encara no s’ha donat de baixa de movistar, hem tornat a demanar-la i movistar ens cobra 110,78€  d'abril i juny del 2013 per donar-nos de baixa. A més, no hi havia cap constància de que s’havia demanat amb anterioritat. Moltes vagades el telèfon no funciona correctament i també és molt difícil trobar algú que truqui.
      Si voleu afegir alguna altre persona que pugui estar interessada, em dieu algo, els correus que surten en aquest missatge és exclusivament per donar informació als integrants de l'assosiació, s'agraeix el respecte cap a la privacitat dels socis.
     Si no ni hi ha cap incovenient ens vieim el 5 d' octubre, si us plau confirmeu la vostra assistència. La gent que es pugui quedar a la tarda per fer una mica de feina al local perfecta!
                 Moltes gracies. 




una cosa més:
la proposta de l'assemblea es pot fer extensiva a seguir la jornada de treball de manteniment i endreça del local el diumenge dia 6,
hi ha algun voluntari que no pot ser a l'assemblea,
i està disposat a venir.
qui estigui disponible s'hi pot apuntar,
val la pena que ens fem generosament nostre el magnífic local de que disposem
els llibres,
les llibreries per endreçar,
el jardí,
la terrassa... que agrairà si podem rejuntar amb grifi l'enrajolat,
la pintura que encar en tenim per l'escala, la façana o una altra habitació
la fusteria de les portes balconeres que hem començat a restaurar i mereixen una feina entretinguda
...
una bona estona de compartir i ajudar
podeu confirmar si veniu.
abraçades.