6 de març 2011

SOBIRANIA ALIMENTARIA I contra els transgènics.

**Crida per la Setmana de Lluita contra els Transgènics i per la Sobirania Alimentària del 17 d'Abril**


Companyes i Companys,

Ja s'acosta el 17 d'Abril que és el Dia Internacional de la Lluita Camperola, de la Lluita diària de tantes dones i homes que viuen i moren per exercir el nostre Dret irrenunciable a una Alimentació Sana a l'abast de tothom i totadon, a defensar i conrear la terra que ens dóna la Vida, a desobeir les lleis que ens prohibeixen l'intercanvi lliure de llavors locals mentre faciliten que multinacionals robin i patentin els recursos naturals, i un llarg etc.

Aquest any, com ja fa uns anys, ens sobren motius per rebel·lar-nos tota una setmana mostrant a la nostra societat que un Món Rural Viu és possible i que ja està rebrotant.

Amb aquest missatge volem animar-vos a crear i dur a terme Actes i Accions relacionades amb la Sobirania Alimentària al vostre poble ,barri i comarca amb la voluntat d'informar amb Jornades, Xerrades, passis de Documentals, Fires Agroecològiques, etc., i donar tocs d'atenció amb Accions Directes adreçades a governants, Multinacionals transgèniques, Grans Cadenes de Distribució, etc. per a no deixar que ens enverinin i ens robin impunement, no tolerem els seus negocis intolerables!.

Des de l'ASAC! podem oferir-vos materials, assessorament, contactes per fer xerrades i tallers, un mateix format de Cartells per a fer la difusió amb més força, un Bloc on es penjaran tots els Actes i Accions que es realitzaran descentralitzadament a tot Catalunya i a l'estat, etc.

** Propostes de Tallers i Xerrades pels que tenim contacte dels i de les Talleristes :

- Cuina Saludable i Creativa, Agricultura Ecològica, Varietats Locals-Llavors i Planters, Agricultura Biodinàmica, Permacultura i Boscos Comestibles, Plantes útils i comestibles, Ramaderia Ecològica, Apicultura Ecològica, Recollida d'aigua de Pluja i Depuració Biològica, Compostatge i Vàters secs, Pedra Seca, Caixes Niu per ocells i ratpenats, Cistelleria
Artesana, Treball amb canyes, Dinamització Agroecològica, Jocs Rurals, Dinàmiques de confiança grupal, Balls Tradicionals, Músiques Tradicionals, Elaboració Artesana Cerveses, Elaboració Artesana de Pans, Elaboració de Sabons artesans, Joguines amb Materials Reciclats, etc.

- Cóm fer una Cooperativa de Consum Agroecològic (Ecoconsum...), Models de Treball Cooperatiu (Aracoop...), Finances Ètiques i Solidàries (Coop.57, etc), Educació Lliure (XELL...), Parts Naturals (Doules...), Menjadors Escolars Ecològics (La Taula...), Varietats Locals (XCG), Sobirania Alimentària i Transgènics (ASAC!...), etc.

Per a més informació sobre aquests tallers i d'altres relacionats
adreceu-vos als dinamitzadors locals :

 Tarragona i Lleida : joan@alianzasoberanialimentaria.org
 Girona i Barcelona : guillemta@gmail.com


 - Ja podeu consultar la llista de recursos que ens podeu demanar per difondre a la vostra zona : http://asapcatalunya.wordpress.com/

Us agrairem que ens comuniqueu les Activitats que penseu fer a la vostra zona per a poder incloure-les al Bloc i a la Difusió conjunta que farem per tot Catalunya i el Món Mundial per fer-nos notar i manifestar Que no estem soles i Que estem a tot arreu !!!

Kanya contra els transgènics i el Model Agro-Industrial !!

Visca la Terra i la Sobirania Alimentària dels Pobles !!!!

Seguim en contacte,


Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC!)
 www.alianzasoberanialimentaria.org