15 d’abr. 2008

els camions per can sacrest, nadal o tarradellas?



una vista des de sota el puigsacalm cap a can trona a on ja es comença a veure la barrera que migpartirà transversalment la plana d'en bas des de joanetes al polígon de la serra, passant per sobre de can trona, on dos espavilats ja s'afanyen a fer hotels i carrers de cases com si tal cosa.
la gran amenaça fantasma pren cos, serà tard quan els principals impulsors se n'adonin de la seva dramàtica equivocació. Si mai se n'adonen...
la garrotxa no pot ser una terra de pas, per la configuració orogràfica, per les muntanyes beneits!,
si no és a costa d'un sacrifici paisatgístic i territorial que no vol ningú que tingui dos dits de seny,
si desdoblen l'eix transveral, i hi posen peatge als camions, per on passarien les corrues dels combois internacionals: per l'autopista, per bracons o pels jardins de casa en nadal, sacrest o tarradellas?
si el combustible s'encareix, ho fa i ho farà no en tenim cap dubte, i el canvi climàtic obliga a restringir els vehicles de motor, ho farà si ens queda un xic d'enteniment, què collons en farem de tota aquesta gran connexió equivocada i maldestra?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb la bestiesa de diners que val l'evof i el túnel de barcons ens podríem preparar per si mai venen les vaques flaques de la falta de combustible i el canvi climàtic, que això vol dir demà passat sense anar més lluny.
Però tenim politicots i homes de negoci sense visió de futur, amb una avarícia desmesurada i perillosa.